POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Punem cel mai mare preț pe încrederea ta, de aceea Prioritatea noastră este protejarea informațiilor tale personale. Fiind pe deplin conștienți de faptul că informațiile tale personale îți aparțin, facem tot posibilul să stocăm în siguranță și să procesăm cu atenție informațiile pe care le împarți cu noi. Astfel, colectăm o cantitate mică de informații doar cu acordul tău și le folosim doar pentru scopurile intenționate, precizate la pct.1 . Nu oferim informații unor părți terțe fără a te informa.

Această pagină oferă explicații despre tipul de informații pe care le colectăm de la dvs, despre scopul în care le colectăm și despre opțiunile pe care le aveți în legătură cu acțiunile noastre.Prin accesarea și folosirea conținutului site-ului universalnutrition.ro și prin postarea informațiilor personale pe site-ului www.universalnutrition.ro  acceptați politica de confidențialitate.

Prin acest website colectăm mai multe tipuri de informații despre dvs., incluzând: adresa dvs. email.Colectăm informațiile despre dvs. în următoarele moduri: 1. Informații oferite voluntar de către dvs. atunci când: a) vă înscrieți la newsletter, b) solicitați informații diverse prin email.

Prin citirea Politicii de confidentialitate ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de  Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016. 

Identificare:

S.C FOXLINE S.R.L. 

str. Aleea Buia Nr.1, Sibiu, jud. Sibiu, cod postal 550324
Telefon/fax: 0748067477
Mobil: 0746-786-898

E-Mail: office@universalnutrition.ro

Registrul Comerţului: J 32/82/2017
Cod identificare fiscală: RO 36978681

Utilizarea acestui site web www.universalnutrition.ro implică acceptarea Politicii de Confidențialitate de către toți utilizatorii.

S.C FOXLINE SRL  (FOXLINE SRL) are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile de la pct.1, datele personale pe care ni le furnizezi.

S.C FOXLINE SRL  (FOXLINE SRL) are obligatia de a proteja securitatea datelor dvs personale pe care dvs. ni le dezvaluiti online.S.C FOXLINE SRL  (FOXLINE SRL)  garantează administrarea tuturor datelor cu caracter personal ale utilizatorului înregistrat în condiții care asigură securitatea, confidențialitatea și respectarea drepturilor persoanelor vizare. În principial S.C FOXLINE SRL  (FOXLINE SRL) colectează și stochează doar acele informaţii ce sunt necesare pentru desfăşurarea relaţiilor de afaceri.

Nu prelucrăm alte date personale decât cele furnizate în mod voluntar de către dumneavoastră. 

Avand toate acestea in vedere, va informam, in cele ce urmeaza asupra modul in care vom folosi datele dvs personale, rugandu-va sa cititi cu atentie aceasta Politica de confidentialitate.

Prin intermediul acestui site nu vom colecta datele dvs personale (de exemplu: numele, adresa, telefonul sau adresa de e-mail) decat daca dvs in mod voluntar alegeti sa ni le dezvaluiti.

1. Scopul utilizarii datelor este: 

– Datele furnizate catre S.C FOXLINE SRL  (FOXLINE SRL) sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (prelucrarea comenzilor dumneavoastră online sau prestarea serviciilor solicitate, informarea Clientilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Produsele achizitionate)

– Reclama, marketing, Abonarea si trimiterea de Newslettere prin folosirea postei electronice (e-mail).

-Colectarea, stocarea și prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal se efectuează numai dacă v-ați exprimat acordul, de exemplu în cadrul înscrierii la Newsletter sau a participării la sondaje, concursuri sau în cadrul procesării unei comenzi online.

- S.C FOXLINE SRL  (FOXLINE SRL) foloseşte aceste informaţii în măsura în care ele sunt necesare pentru ca relaţiile comerciale să se deruleze în foarte bune condiţii.

-S.C FOXLINE SRL  (FOXLINE SRL)  vă asigură că datele cu caracter personal comunicate în cadrul acestui site www.universalnutrition.ro nu vor fi utilizate fără consimţământul dumneavoastră, exprimat de dumneavoastră conform celor de mai jos. Doar dumneavoastră decideţi în ce măsură datele dumneavoastră cu caracter personal sunt făcute cunoscute – de exemplu,  în cadrul procesului de înregistrare sau a prelucrării comenzilor.

– Conform legilor in vigoare S.C FOXLINE SRL  (FOXLINE SRL) nu furnizeaza adresa dvs de e-mail unor terti, nu incurajeaza spam-ul si nu face publice datele dvs fara a va solicita acordul.

Datele cu caracter personal sunt folosite de către S.C. FOXLINE SRL  doar în măsura necesară în care este nevoie pentru administrarea tehnică a paginilor web, administrarea clienţilor, procesarea comenzilor online,  în scopuri de marketing şi pentru chestionare despre produse sau pentru aducerea la îndeplinire a condiţiilor privind produsele şi serviciile S.C. FOXLINE SRL  sau a vă contacta. Cu cât vă înţelegem mai bine dorinţele, cu atât mai repede veţi găsi dumneavoastră informaţiile dorite pe paginile noastre de internet.

S.C FOXLINE SRL  (FOXLINE SRL) respecta drepturile privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016  si in special de obligatiile care revin oricarui Operator de date cu caracter personal, printre acestea se numara, dar nu se limiteaza la:

a) dreptul de a solicita companiei S.C FOXLINE SRL  (FOXLINE SRL) informații privind activitățile de prelucrare a datelor tale personale;

b) dreptul de a solicita companiei S.C FOXLINE SRL  (FOXLINE SRL) prelucrarea (sau nu) a datelor dvs personale, in mod gratuit

c) dreptul de a va opune in orice moment ca datele care va vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, in mod gratuit;

d) dreptul de a solicita companiei S.C FOXLINE SRL  (FOXLINE SRL) sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze sau sa stearga datele ("dreptul de a fi uitat") furnizate de dvs si a caror prelucrare nu este conforma cu  Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 si in special de obligatiile care revin oricarui Operator de date cu caracter personal. 

e) dreptul de a solicita companiei S.C FOXLINE SRL  (FOXLINE SRL) sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor dvs personale;

f) dreptul de a solicita companiei S.C FOXLINE SRL  (FOXLINE SRL) sa inceteze expedierea e-mailurilor promotionale

g) dreptul la portabilitatea datelor - poți primi, în anumite condiții, datele personale pe care ni le-ai furnizat, într-un format care poate fi citit automat sau poți solicita ca respectivele date să fie transmise altui operator;

h) dreptul de retragere a consimțământului – în cazurile în care prelucrarea se întemeiază pe consimțământul tău, ți-l poți retrage oricând. Retragerea consimțământului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuată anterior retragerii rămânând în continuare valabilă;

i) dreptul de a va adresa justitiei.

2. Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a S.C FOXLINE SRL  (FOXLINE SRL) si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut la punctul 1.

Prin înregistrarea pe site-un www.universalnutrition.ro, vă exprimați acordul expres că putem utiliza datele dumneavoastră personale pentru a trimite newslettere informative despre ofertele sau promoțiile noastre, la adresa dumneavoastră de e-mail.

3. Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de  Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 si in special de obligatiile care revin oricarui Operator de date cu caracter personal. 

4. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: str. Nichita Stanescu, nr. 8, loc. Dej, jud. Cluj, in atentia S.C. FOXLINE SRL  sau prin e-mail la adresa office@universalnutrition.ro va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate.

5. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: str. Nichita Stanescu, nr. 8, loc. Dej, jud. Cluj, in atentia S.C. FOXLINE SRL  sau sau prin e-mail la adresa office@universalnutrition.ro   va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz: 

-Rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma  Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 si in special de obligatiile care revin oricarui Operator de date cu caracter personal. , in special a datelor incomplete sau inexacte;

S.C. FOXLINE SRL  nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Accesând contul dumneavoastră personal și utilizând parola, sunteți responsabil pentru toate acțiunile care derivă din utilizarea acestora. Sunteți responsabil integral și veți despăgubi și exonera www.universalnutrition.ro împotriva oricăror și tuturor reclamațiilor, daunelor, pierderilor de profit sau oportunități de afaceri, răspunderilor, acțiunilor, deciziilor, costurilor și cheltuielilor care pot interveni ca urmare sau în legătură cu utilizarea, operarea, accesul la contul dumneavoastră pe site-ul www.universalnutrition.ro, numele dumneavoastră de utilizator și/sau parolă, inclusiv orice erori ce rezultă din neglijența dumneavoastră cu privire la securitatea, confidențialitatea și/sau parola contului dumneavoastră.

Nu colectam datele minorilor sub 16 ani!

6. Transmiterea datelor cu caracter personal

Datele dumneavoastră pot fi transmise către furnizori de servicii de curierat - FAN Courier, Urgent Cargus, parteneri de marketing –platforma madmimi  care prestează servicii pentru S.C. FOXLINE SRL .

Companiile de curierat rapid Fan Courier/Urgent Cargus prin care sunt livrate produsele alese de dvs. primesc din partea S.C. FOXLINE SRL , numele, adresa de livrare si numarul dvs de telefon in vederea expedierii coletului, dar nu au permisiunea sa pastreze sau sa foloseasca informatiile dvs. pentru orice alt scop.

S.C. FOXLINE SRL  se asigură că informaţiile sunt folosite doar în limitele acordului dumneavoastră pentru serviciile ce sunt prestate de către furnizorii în cauză pentru S.C. FOXLINE SRL   şi că acestea sunt tratate cu confidenţialitate.

S.C. FOXLINE SRL  va transmite datele dumneavoastră cu caracter personal și în măsura în care legea aplicabilă o permite sau atunci când o decizie a unui instanţe de judecată sau a unei autorităţi impune acest lucru sau pentru a asigura faptul că respectăm depozițiile legale

  1.  Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

8. Luăm toate măsurile tehnice și organizaționale de securitate necesare conform legislației din România pentru a proteja datele dumneavoastră cu caracter personal împotriva pierderii, divulgării neautorizate sau altor forme de utilizare necorespunzătoare. Vă rugăm să aveți în vedere că intrând în contact cu noi prin email, confidențialitatea informațiilor nu poate fi asigurată. Terțe părți pot avea acces la conținutul emailurilor.

9. Durata prelucrarii: Datele cu caracter personal trebuie pastrate intr-o forma care permite identificarea persoanelor vizate pe o perioada care nu depaseste perioada necesara indeplinirii scopurilor in care sunt prelucrate datele.

S.C. FOXLINE SRL  proceseaza datele cu caracter personal in urmatoarele locatii fizice: sediul central str.Aleea Buia Nr.1, Sibiu, jud. Sibiu si punctul de lucru S.C. FOXLINE SRL  din Sibiu, sos. Stefan cel Mare, nr. 154, sector 2.

10.Clauză salvatoare

În situaţia în care o dispoziţie din politica de protecție a datelor cu caracter personal nu are efect, aceasta se înlocuiește și se completează cu prevederile legale în vigoare. Valabilitatea tuturor celorlalte dispoziţii din politica de protecție a datelor cu caracter personal nu va fi afectată.

11. Schimbarea/Modificarea Politicii de confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a face orice modificări acestei Politici de confidențialitate în concordanță cu cerințele legale.Continuarea accesării de către dvs. a conținutului website-ului nostru www.universalnutrition.ro implică acceptarea Politicii de confidențialitate actualizate.

12. SECURITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Foxline SRL certifica faptul ca indeplineste cerintele minime de securitate a datelor cu caracter personal:

Foxline SRL  utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si procedurilor de lucru, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale in vigoare;

Regulamentul intern de organizare si functionare al Foxline SRL    contine reglementari cu privire la confidentialitatea datelor cu character personal care sunt prelucrate in cadrul firmei

Personalul Foxline SRL  este instruit in ceea ce priveste securitatea si confidentialitatea datelor cu caracter personale care sunt prelucrate;

Accesul la computerele ce contin baze de date cu caracter personal este restrictionat cu cont/user si parola;

Datele cu caracter personal nu vor fi instrainate sub nicio forma tertelor persoane straine, iar accesul la bazele de date este permis doar persoanelor autorizate in acest sens.

Pentru orice nelamurire legată de politica noastră de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați telefonic la 0748-067-477 sau sa ne trimiteti un e-mail la office@universalnutrition.ro