Universal Nutrition este un nume binecunoscut printre atletii si culturistii din intreaga lume.

Fondata in anul 1977, Universal Nutrition se afla in topul companiilor producatoare de suplimente alimentare  destinate culturistilor, atletilor si sportivilor. Prezenta in peste 100 de tari, Universal Nutrition furnizeaza suplimente alimentare cu formule de inalta calitate pentru toate disciplinele sportive, pentru mentinerea starii de sanatate la preturi accesibile. Cuvintele-cheie care reprezinta compania Universal sunt siguranta, calitate si inovatie.

in dorinta de a imbunatati mereu calitatea produselor, Universal Nutrition a implementat standardele europene GMP, actiune care a avut ca prim rezultat reformularea unor suplimente prin includerea ingredientelor inovatoare si eficiente,in formulele produselor.

NATURAL PLUS este reprezentanta oficiala Universal Nutrition in Romania, inca din 1998.

NATURAL PLUS asigura comunicarea directa cu Universal Nutrition SUA si garanteaza pentru calitatea suplimentelor nutritive comercializate, oferindu-va in timpi real raspunsurile la intrebarile legate de produse, mod de administrare, etc. (direct prin telefon, on-line sau prin e-mail).

Fiecare corp este diferit. O Nutritie buna inseamna UNIVERSAL.