ANIMAL PAK

  • Susţine  forţa & rezistenţa

  • Intensifică antrenamentele
  • Fundaţia de bază în nutriţie
  • Maximizează performanţa

169,00 lei Tax excluded

Delivery: 1 to 3 weeks

          

Din 8 august 1983, Animal Pak susţine performanţa culturiştilor asigurându-le tot ce au nevoie, dar şi ceea ce nu ştiu că au nevoie. De 25 de ani, cei ca tine au făcut ca  Animal Pak să fie  #1 în topul vânzarilor de suplimente nutritive. Animal Pak este cel mai utilizat şi mai apreciat supliment. De ce? Simplu. Animal Pak funcţionează, dă rezultate! De prima dată, de fiecare dată. Animal Pak este suplimentul ce a trecut testul timpului.

Fiecare pachet de Animal Pak conţine în primul rând, mega doze de vitamine şi minerale indispensabile, aminoacizi si multe alte ingrediente, ce asigura tot ce organismul tău are nevoie. Animal Pak conţine optimizatori de performanţă, precum piridoxina, alfa-ketoglutarat, carnitina, lipotropici, l-arginina, acid alfalipoic, s.a. Fiecare pachet de Animal Pak îţi asigură un arsenal vast de ingrediente cheie, peste 60 la număr, ce sunt furnizate organismului în cantitatea necesară, atunci când e nevoie, de fiecare dată. Fiecare din cele 11 tablete conţinute în fiecare pachet Animal Pak au fost special create şi formulate pentru a livra eficient nutrienţii. Dacă te antrenezi cu greutăti, ai absolut nevoie de Animal Pak. Majoritatea suplimentelor nutritive nu rezistă pe piaţă, dar Animal Pak este deja o legendă. Dacă eşti pregătit pentru ce e mai bun, rămâi lângă un nume răsunator în industria nutriţiei: Animal Pak, ceea ce competitorii profesionişti IFBB si Mr. Olympia utilizează încă din 1983.

Administrare: 1 pachet/zi în zilele în care nu vă antrenaţi sau în perioada de pauză competiţională. Administraţi  2 pachete/zi în perioada de pregătire pentru competiţii, dietă atunci când vă antrenaţi foarte intens.

                                                      

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

ANIMAL PAK

ANIMAL PAK

  • Susţine  forţa & rezistenţa

  • Intensifică antrenamentele
  • Fundaţia de bază în nutriţie
  • Maximizează performanţa

Clientii au mai cumparat si....