ANIMAL JUICED AMINOS

  • Creşte masa musculară
  • Îmbunătăţeşte rezistenţa şi accelerează recuperarea
  • Menţinerea masei musculare şi arderea stratului adipos
  • Optimizarea forţei şi  a performanţei

119,00 lei Tax excluded

Delivery: 1 to 3 weeks

      

Animal Juiced Aminos este un complex  de  aminoacizi puternici, pentru culturistii si atletii care se antreneaza intens. Fiecare măsură de Animal Juiced Aminos conţine aminoacizi raminificaţi (BCAA) instant, aminoacizi esenţiali (EEA) pentru un plus de performanţă şi recuperare. Animal Juiced Aminos conţine un raport de 2: 1: 1 de BCAA în formă instantizată. Ce înseamnă instantizat? Aceasta înseamnă că, în Juiced Aminos BCAA sunt capabili de a dispersa rapid în apă, nu se aglomerează în sus. Animal Juiced Aminos poate fi amestecat rapid într-un shaker sau chiar cu doar o lingură şi apă.

BCAA sunt anabolici datorită capacității lor de a crește în mod semnificativ sinteza proteinelor, facilitează creșterea de hormoni, cum ar fi hormonul de creștere, IGF-1 și insulina, și de asemenea ajută la menținerea unei raţii positive a transformării testosteronului în cortizol. Pe langa aceste ingredient Animal  Juiced Aminos contine patru aminoacizi speciali:AgmaPure -Agmatina Sulfat este un aminoacid unic care ajută creşterea nivelului de glicogen şi hidratarea celulelor musculare, de asemenea stimuleaza NO, ceea ce duce la pompări foarte bune, GlycoCarn - este o formă de carnitină obţinută din propionyl de glicina L-carnitina  HCL, fiind un stimulator al NO, ce  îmbunătăţeste performanţa. De asemenea este un antioxidant puternic, şi stimulează creşterea răspunsului hormonal la exerciţiile de rezistenţă şi recuperare, ArginoCarn - este o formă a acetyl-L-carnitinei arginate dichloride, ce creşte şi repară neuronii ajutând conexiunea creier-muşchi, activând funcţiile cognitive şi de memorie, chiar având un rol de arzător de grăsimi în timpul unei diete scăzute în calorii, Sustamine - este o dipeptidă specială, ce are capacitatea de a creşte sinteza proteinelor şi de a  stimula hidratarea sanatoasă a celulelor musculare.

Administrare: Se amestecă o cupă de Animal Juiced Aminos în 300 ml apă sau bautura preferată  şi se serveşte în timpul sau după antrenament. Pentru rezultate optime şi pentru a maximiza recuperarea şi performanţa, se recomandă cel puţin 2 serviri pe zi.1 servire=1 linguriţă =12.57g

 

 

                                                      

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

ANIMAL JUICED AMINOS

ANIMAL JUICED AMINOS

  • Creşte masa musculară
  • Îmbunătăţeşte rezistenţa şi accelerează recuperarea
  • Menţinerea masei musculare şi arderea stratului adipos
  • Optimizarea forţei şi  a performanţei

Clientii au mai cumparat si....