ANIMAL MASS

  • Gainer de calitate superioara
  • Protein superioare din surse calitative
  • Formula imbogatita cu enzime digestive

Stoc epuizat

215,00 lei Tax excluded

Delivery: 3 to 6 weeks

  

Sa fii mare! Acesta este obiectivul oricarui culturist dedicat. Sa-si dezvolte cat mai mult masa musculara, sa fie cat mai masiv. Pentru toate acestea ai nevoie de o nutrietie adecvata pentru cresterea si dezvoltarea masei musculare, un aport bine stabilit de nutrienti. Ai nevoie sa iti depasesti limitarile si sa aduci organismului un excedent caloric. Exact asta vei obtine odata cu fiecare shaker preparat cu ANIMAL MASS. Corpul tau primeste astfel multe proteine de calitate, carbohidrati adecvati si calitativi, grasimi numi bune pentru organism, intr-o forma foarte convenabila, atent obtinuta, special formulate pentru cresterea si dezvoltarea masei musculare si a fortei.

Calitatea nutrientilor este punctul forte al acestei formule ce contine multiple surse de proteina de calitate, precum izolat din zer (WPI), hidrolizat din zer (WPH), cazeina micelara, albumina din ou, mai multe tipuri de fibre ce se digera rapid, surse complexe de carbohidrati din ovaz si porumb, acizi grasi esentiali (EFA), surse precum uleiul MCT si uleiul din in. Forta acestor complexe este potentate de enzimele digestive cu actiune dovedita, blomelaina si papaina. ANIMAL MASS este incarcat cu nutrient de calitate pentru dezvoltarea si cresterea in masa musculara, ce se mixeaza foarte usor, fiind foarte delicioasa, convenabila si usor de administrat. Fii mare si tare cu ANIMAL MASS.

Administrare: se amesteca 3 masuri cu varf de ANIMAL MASS in aproximativ 450 ml  apa sau lapte.Se administreaza  2 sau mai multe serviri pe zii in functie de necessitate. 1 servire = 3 masuri  rase= 165 g. Masura se afla in interiorul saculetului.

                          

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

ANIMAL MASS

ANIMAL MASS

  • Gainer de calitate superioara
  • Protein superioare din surse calitative
  • Formula imbogatita cu enzime digestive

Clientii au mai cumparat si....