ANIMAL TEST

  • Masa musculara & forta
  • Extracte naturale de utima generatie, cu actiune puternica
  • Stimuleaza anabolismul
  • Focus - Recuperare - Performanta 
  • Maximizeaza raspunsul anabolic

comenzi-telefonice.png

349,00 lei Tax excluded

Delivery: 1 to 3 weeks

      

Animal Test combina extracte naturale cu actiune puternica cu unele dintre cele mai noi ingrediente din industria suplimentelor nutritive.

Portia de Pro-Androgen din formula Animal Test contine extracte naturale din plante (care au rolul de a creste nivelul total de testosteroni, precum si cel al testosteronilor liberi) cu compusi capabili sa maximizeze raspunsul anabolic natural. Rezultatul ? Cresteri explozive de masa musculara si forta!  Acest complex include un stimulator: 3,4 -Divanillyl Tetrahydrofuran, extras din tulpina de urzica vie ce permite cresterea activarii testosteronilor liberi, care promoveaza cresteri ale fortei si masei musculare, îmbunatatind totodata focusul, recuperarea si performantele.
Animal Test mai contine ketosteroni anabolici, extrasi din Cissus Quadrangularis (strugure salbatic Africa de Sud); recunoscuti pentru faptul ca stimuleaza anabolismul, accelereaza recuperarea si încetinesc productia hormonilor catabolici.  Animal Test mai contine si o combinatie inovatoare de anti-estrogeni: 3,5,7 - Tridydroxy - 4 - Metoxiizoflavona (Hesperetin),  Agaricus Bisporus polizaharide si Agentul Hipertropic: Acidul Arahidonic (AA). Acidul Arahidonic are abilitatea de a accelera sensibilitatea receptorului androgen si amplificarea cresterii muschilor antrenati, toate acestea ducand la o hipertrofie musculara puternica.

Administrare: 1 pachet/zi. În zilele de antrenament, administrati 1 pachet odata cu masa dinaintea antrenamentului. In zilele fara antrenament, administrati 1 pachet de Animal Test odata cu masa. 
Animal Test are efect maxim în combinatie cu un antrenament intens si cu administrarea unor proteine si calorii de calitate. De asemenea, pe durata administrarii Animal Test trebuie asigurata o hidratare adecvata.  Pentru rezultate maxime, folositi 2 cicluri consecutive, deci un total de 42 de zile.
Dupa terminarea acestor 2 cicluri, faceti pauza 4 saptamani în administrarea Animal Test-ului.
În timpul saptamanilor de pauza este recomandata administrarea Animal M-Stak-ului pentru a pastra castigurile in masa musculara.

                                 

 

                                            

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

ANIMAL TEST

ANIMAL TEST

  • Masa musculara & forta
  • Extracte naturale de utima generatie, cu actiune puternica
  • Stimuleaza anabolismul
  • Focus - Recuperare - Performanta 
  • Maximizeaza raspunsul anabolic

comenzi-telefonice.png

Clientii au mai cumparat si....